"Cine se uită în exterior, visează. Cine se uită în interior, se trezește!" Karl Gustav Jung
Psiholog De Buzunar
Servicii

Servicii

Terapia individuală

Terapia poate fi o unealta valoroasa, care te poate ajuta în a face față unui set foarte variat de probleme: de la anxietate la stres, probleme legate de relațiile interumane, traume, sau probleme legate de mediul de lucru sau cel în care trăiești.

Terapia individuală este un proces comun între un terapeut și o persoană în terapie. Cel mai important vehicul al schimbării este relația dintre tine și psiholog. Aceasta relație vă fi clădită pe încredere, respect reciproc, și angajamentul  pe care ți-l iei de a înțelege și a schimba lucrurile care simți nu funcționează așa cum iți dorești.

Află mai multe


Terapia de cuplu și de familie

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii caută ajutorul unui terapeut este nevoia de ajutor în abordarea relațiilor intime sau cu persoane foarte apropiate. Deși de multe ori consilierea de cuplu și de familie e privita că fiind ceva ce se aplică doar relațiilor aflate în criză, exista multe motive valide pentru care orice cuplu poate beneficia de terapie. Este recomandat să apelați la consiliere încă de la primele seme de dezechilibru, înainte să acumulați sentimente negative unul pentru celalat. Astfel, consilierea vă ajută la întărirea bazelor relației voastre pentru a face față provocărilor. 

Află mai multe


Terapia de grup și dezvoltare personală

Terapia de grup este una dintre cele mai eficiente tehnici terapeutice pentru tratarea unui număr extins de probleme psihologice pe care le întâmpină oamenii, inclusiv depresie, anxietate, furie și durere.

Deasemenea, în cadrul terapiei de grup veți avea acces la materiale care au ca scop dezvoltarea personală și mai buna înțelegere a proceselor cognitive și comportamentale.

Află mai multe


Nutriție

Când vorbim de nutriție, e bine să ne gândim la un stil de alimentație sănătos care ne satisface. 

A învață cum să ne alimentam în zilele noastre a devenit din ce în ce mai dificil datorita presiunii imense pe care media o pune asupra felului în care arătam. 

Scopul principal al consilierii în nutriție nu este să slăbim, ci să atingem greutatea ideala pentru ca, corpul nostru să ne poată susține stilul de viață și să ajungem la punctul în care ne simtim sănătoși și mulțumiți de noi.

Află mai multe